Grupp- och skolresor

Liseberg är Nordens största nöjespark och ett perfekt resmål för klass- eller gruppresan. Hos oss väntar glädje och upplevelser för både stora och små. Här erbjuds härliga åk för alla smaker.  Här skapas gemensamma minnen att ta med sig hem.

För grupper och skolklasser finns nu möjlighet att förboka ett ”Allt-i-ett” med entré och fria åk samt komplettera med matkupong (tillkommande kostnad 100 kr) som gäller i våra olika restauranger*. På utvalda snabbmatställen (Max, Mattorget, Korvhallen) finns menyer anpassade efter värdet på matkupongen. Självklart finns möjlighet att nyttja matkupongen som delbetalning på övriga matställen också. (*ex Restaurang Al Parco)

Bokning

Grupper (som inkluderar matkupong eller är fler än 15 personer) bokas genom mail till [email protected]

Pris

Priset styrs beroende på säsong och dag, se kalender här

Betalning

Förskottsbetalning via BG. Vid bokning senare än 14 dagar innan besöket sker betalning med kort i samband med uthämtning av förbokat paket (besöksdagen)

Boende

Vill ni stanna över natten erbjuder vi boende på såväl vandrarhem, i stuga, på vårt B&B som på vårt nya hotell.

Lisebergsbyn – ligger naturskönt i Delsjöområdet med bra spårvagnsförbindelser till Liseberg. Här erbjuds boende på vandrarhem, i stugor eller på vårt Bed & Breakfast.

Liseberg Grand Curiosa Hotel – vårt helt nyöppnade hotell som ligger i direkt anslutning till parken. 

Äta på Liseberg

Vill man äta något snabbt i farten finns det flera snabbmatsställen runt om i parken. Vi har också fina picknickplatser om man har med sig egen matsäck.

Upplev hela Göteborg med klassen

Kanske vill ni passa på att uppleva mer av Göteborg, som att besöka vetenskapscentret Universeum och åka de klassiska Paddan-båtarna

Liseberg som klassrum

Liseberg är inte bara en nöjespark utan även ett gigantiskt klassrum. Hit kan du som är lärare ta med dig eleverna för att lära sig mäta, observera, räkna och känna på naturvetenskapliga principer. Newtons lagar känns i hela kroppen och eleverna kommer att lära sig allt om G-krafter och derivater av bara farten! Historiekunskap får de genom att ta del av allt spännande som har inträffat på Liseberg sedan parken öppnade 1923.

Använd Liseberg som klassrum med hjälp av arbetsmaterialet:

Fysik för låg- och mellanstadium

Fysik för högstadium och gymnasium

Historia för mellanstadium, högstadium och gymnasium