Lisebergs kundtjänst blir dejtingakut

 Kanske drömmer du om en stund tillsammans med bara din käresta, eller så drömmer du om att våga bjuda ut någon som du tycker om, på date. Under vecka 52 och vecka 1 svidar vår kundtjänst om till Dejtingakuten. Ringer du till 031 - 400 100 möter du en kärleksfull kundtjänst som ger dig tips och råd kring kärlek, att våga ta första steget och såklart hur du får till en riktigt härlig dejt, oavsett om det är den allra första eller den 365e.  


Cato Helleren är kanske mest känd som servitör i publikfavoriten Första Dejten, men till vardags arbetar han på Liseberg och sprider sitt kärleksbudskap.

Kärlek är det finaste vi har och något vi alla behöver just nu. Många gäster och kollegor har hittat kärleken på Liseberg och det gör mig så glad, att vi som park är så mycket mer än bara karuseller och sockervadd utan också skapar minnen och kärlek i alla dess former, säger Cato.

Vi vet att tusentals par har tagit sina första trevande steg tillsammans just på Liseberg och många har delat med sig av sina kärleksminnen med oss. Nu vill vi hjälpa fler att möta kärleken.

Så ta chansen och ring till Dejtingakuten så hjälper vi dig med tips och idéer på vägen till en härlig dejt. 

031-400 100