Kom och var med, du också!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker precis sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster - och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.  Sök, det blir kul!

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består idag av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter drygt 530 årsanställda och ca 2850 säsongsanställda. Lagom till Lisebergs 100-årsjubileum 2023 slår portarna upp till Sveriges mest fantasifulla familjehotell, helt olikt allt annat. Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer, tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana som öppnar 2024, skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel:s del innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas kulinariska resa!

 

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Har du redan sökt ett jobb och vill hantera din ansökan? Klicka här för att logga in.

Lediga jobb | Tillsvidare

 

Lediga jobb | Tidsbegränsade