Grupp- och skolresor

 

Liseberg är Nordens största nöjespark och ett perfekt resmål för klass- eller gruppresan. Hos oss väntar glädje och upplevelser för både stora och små. Här erbjuds härliga åk för alla smaker.  Här skapas gemensamma minnen att ta med sig hem.

Boende

Vill ni stanna över natten erbjuder vi boende på såväl vandrarhem, i stuga, på vårt B&B som på vårt nya hotell.

Lisebergsbyn – ligger naturskönt i Delsjöområdet med bra spårvagnsförbindelser till Liseberg. Här erbjuds boende på vandrarhem, i stugor eller på vårt Bed & Breakfast.

Liseberg camping Askim Strand – med havet som närmsta granne, en kvart från Göteborg och nära badplatsen Askimsbadet. Här erbjuds boende på campingens vandrarhem.

Liseberg Grand Curiosa Hotel – vårt helt nyöppnade hotell som ligger i direkt anslutning till parken. 

Äta på Liseberg

Vill man äta något snabbt i farten finns det flera snabbmatsställen runt om i parken. Vi har också fina picknickplatser om man har med sig egen matsäck.

Upplev hela Göteborg med klassen

Kanske vill ni passa på att uppleva mer av Göteborg, som att besöka vetenskapscentret Universeum och åka de klassiska Paddan-båtarna

Liseberg som klassrum

Liseberg är inte bara en nöjespark utan även ett gigantiskt klassrum. Hit kan du som är lärare ta med dig eleverna för att lära sig mäta, observera, räkna och känna på naturvetenskapliga principer. Newtons lagar känns i hela kroppen och eleverna kommer att lära sig allt om G-krafter och derivater av bara farten! Historiekunskap får de genom att ta del av allt spännande som har inträffat på Liseberg sedan parken öppnade 1923.

Använd Liseberg som klassrum med hjälp av arbetsmaterialet:

Fysik för låg- och mellanstadium

Fysik för högstadium och gymnasium

Historia för mellanstadium, högstadium och gymnasium