Stora Scenen

Gene Simmons Band

En rockupplevelse utöver det vanliga väntar på Liseberg i sommar, när ingen mindre än Gene Simmons Band kliver upp på Stora Scenen. Känd från ett av tidernas mest ikoniska band KISS, kommer den legendariska hårdrocksikonen med sitt band till Liseberg för att bjuda på en oförglömlig konsertupplevelse. Den 31 juli intar han Stora Scenen.

Bra att veta

Gene Simmons Band

Med sin karaktäristiska sminkning och sin eldsprutande och blodspottande scenpersonlighet “The Demon” har Gene Simmons trollbundit generationer av fans världen över i mer än fem decennier. Sedan bildandet av KISS tillsammans med Paul Stanley, Ace Frehley och Peter Criss 1973, har Gene Simmons hyllats som en av de mest inflytelserika musikerna i världen.

- Det är en enorm ära att få välkomna Gene Simmons Band till Liseberg i sommar. Han är en av rockvärldens absolut största stjärnor och hans scenkarisma är svårslagen. Vi är övertygade om att detta kommer bli en magisk kväll, säger Johan Gummesson, områdeschef Liveunderhållning Liseberg.

Med över 75 miljoner sålda album och otaliga hits som ”Rock And Roll All Nite”, ”Heaven’s On Fire” och ”I Was Made For Lovin’ You” har KISS, med Gene Simmons i spetsen, blivit kända som ett globalt fenomen och en av de bästa live-akterna någonsin. 2014 blev Simmons, tillsammans med de andra medlemmarna i KISS, invald i Rock & Roll Hall of Fame.

-  Sweden rocks. And we intend to get up on that stage and shake the heavens. Can’t wait, säger Gene Simmons.

I sommar får alla fans en unik chans att se Gene Simmons Band på Lisebergs Stora Scen den 31 juli.

 

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.