Lisebergsteatern

Niklas från Göteborg

  • 5-21 sep, 5-6 dec 2024
  • Pris från 430 kr, köp till teatermeny 235 kr
  • Ca 90 min utan paus
  • Rekommenderad från 16 år
  • Hitta till Lisebergsteatern

Publiken får återigen chansen att se Hisingens roligaste när han sätter upp sin nya standupshow “Niklas från Göteborg” på Lisebergsteatern i Göteborg.

Bra att veta

Niklas från Göteborg” – Hisingens roligaste gör ny föreställning på Lisebergsteatern

När Niklas Andersson satte upp standupföreställningen “Medelmåttan från Hisingen” på Draken i Göteborg var tanken att köra en kväll, men det blev förlängning, på förlängning, på förlängning. Sammanlagt gjorde han över 60 föreställningar av den kritikerhyllade showen och till slut hade fler än 35 000 personer runt om i landet sett Niklas standup. Nu, drygt fem år efter den oväntade succén, får publiken återigen chansen att se Hisingens roligaste när han sätter upp sin nya standupshow “Niklas från Göteborg” på Lisebergsteatern i Göteborg. 

“Medelmåttan från Hisingen” var en nostalgisk tillbakablick på en del av Göteborg där allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det coolaste som gick att dricka i kaffeväg var café au lait. ”Niklas från Göteborg”, som får premiär på Lisebergsteatern till våren, blir dels en fristående fortsättning på Niklas berättelse, dels något helt nytt.

– Jag har verkligen saknat att få framföra något helt eget i ett sammanhang där allt är mitt fel om det skiter sig. Det var så otroligt roligt förra gången! Det var också mycket som inte hann sägas då, säger Niklas Andersson och fortsätter: 

– Jag hoppas att publiken vill komma och glömma vardagens vemödor för en stund tillsammans med mig. Gör man inte det vet jag att sammetsstolarna på Lisebergsteatern är otroligt sköna så i värsta fall sover man gött i någon timme. Det är ju inte heller helt fel.

Föreställningen är ca 90 min utan paus och har ett sånguppträdande i foajén innan föreställningen. Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Premiären är den 2 feb 2024

www.niklasandersson.nu

 

Här ligger Lisebergsteatern

Du hittar Lisebergsteatern här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.