Kaninteater på nya Kaninscenen

Kaninscenen, som ligger precis utanför Café Taube, är den perfekta platsen för alla barn som vill träffa kaninerna. Här samlas de allihop för både teater och kramkalas. Kom förbi när du vill, så mycket du vill!

Bra att veta

Föreställningstider

"Hetsigt värre! - en uppsnurrad kaninteater"

Under sommaren, 24 juni till 18 augusti, spelas kaninföreställningen tre gånger per dag. Övriga öppettdagar spelas föreställningen två gånger per dag till och med 29 september. Du hittar föreställningsdagar- och tider i kalendern.

Föreställningen teckenspråkgestaltas: 11 & 18 augusti.

Annat skojigt på gång i Kaninlandet:

Kannes-Magiska2000.jpg

Kannes magiska fullträffar

Kom och se Kanne dela tiden mitt itu, trolla fram blommor ur tomma intet och trotsa fysikens lagar. Tillsammans med sina assistenter bjuder Kanne på en förtrollande show med sång, dans och trolleritrick som förbluffar!

Kaninas-fartfyllda2000.jpg

Kaninas fartfyllda hjältedåd

Se världens snabbaste Kanin bjuda på en fartfylld show. Med fyra tassar, två öron och hjärtat på rätta stället är Kanina alltid redo att ge sig ut på äventyr. Se Kanina ge sig ut på hjältemodiga äventyr för att försöka stoppa den lömskaste figuren i Kaninlandet! 

Kaninlandskalaset-2000.jpg

Kaninlandskalaset

Kom och dansa med kaninerna.

Oj-vad-skoj2000.jpg

Oj vad skoj!

Sagoläsning med våra kaninfavoriter

Du hittar föreställningsdagar- och tider i kalendern.


Under Halloween och Jul på Liseberg bjuds det såklart också på föreställningar med sång och dans på Kaninscenen. Håll utkik efter föreställningstider i kalendern.

Här ligger Kaninscenen

Du hittar Kaninscenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.