Live på Liseberg

Benjamin Ingrosso klar för Live på Liseberg 2023

Benjamin Ingrosso är den flerfaldigt belönade och hyllade artisten som charmat hela landet. Han är ständigt aktuell med sin redan gedigna samling av hitlåtar, tv-sända konserter och internationella samarbeten. Den 10 juni spelar han på Stora Scenen på Liseberg.

Publicerad:

Benjamin Ingrosso är den flerfaldigt belönade och hyllade artisten som charmat hela landet. Han är ständigt aktuell med sina hitlåtar, tv-sända konserter och internationella samarbeten. Den 10 juni spelar han på Stora Scenen på Liseberg.

Redan från barnsben startade Benjamin sin musikaliska karriär och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Med en förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande album, utsålda turnéer, eget TV-program och vinster i såväl Grammis som Rockbjörnen är han idag en av landets mest omtyckta artister och personligheter.

- Benjamin Ingrosso imponerar ständigt och har visat upp en enorm musikalisk genialitet. Äntligen får vi välkomna honom hit till Liseberg, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.

  Med sin medverkan i tv-programmet Så mycket bättre, programledare i egna programmet Benjamins och inte minst det senaste storslagna samarbetet med Kungliga Filharmonikerna är Benjamin Ingrosso mer aktuell än någonsin. Nu ger han sig ut på stor turné och intar den 10 juni Stora Scenen på Liseberg.

  Biljetter släpps nu på onsdag på Liseberg.se

  För mer information, kontakta:

  Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg på [email protected] eller +46 70 299 53 73

  Sofia Wikstedt, PR-koordinator på Liseberg på [email protected] eller +46 73 578 94 99

  Liseberg firar 100-årsjubileum

  2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former!


  För dig som är journalist

  Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.