För små & stora event

Gör bokningsförfrågan

Event för alla tillfällen

Oavsett om ni vill anordna ett stort eller litet evenemang har vi lösningen. Vi erbjuder allt från maten, underhållning till teknikutrustning för att se till att ert event blir en succé.

Event i Hamnområdet

I Hamnområdet finns en unik utomhusarena med centralt belägen scen för bästa kombination av underhållning, mingel, mat och dryck. 

Passar för 500–3 000 personer
Restaurangerna i området präglas av råvaror från kust och hav. För ett aktivt mingel serveras ett antal plockmatsalternativ på respektive restaurang. Självklart kan vi även erbjuda separat entré till området.

Boka Hamnområdet

Event i Luna Park

Luna Park ligger uppe på berget ovanför Flumeride, med en storslagen utsikt över hela nöjesparken. Ett fantastiskt vackert område med belysning, dekor och sirlig byggnadskonst – perfekt också för företagsevent i den grönskande omgivningen.

Varför inte samla hela gänget och hitta på något kul tillsammans efter en lång dag inne i konferenslokalen? 
Här kan vi t.ex. ordna ett härligt mingel med välkomstdrink innan middagen på någon av restaurangerna i parken eller på hotellet.
Uppe på berget står svalkande dryck och tilltugg framdukat, ta en tur upp till månen och tillbaka tillsammans med kollegorna för att sedan testa lyckan i vårt lyckohjul. 

BOKA Luna Park

Privata event på Rondo

Rondo har tillhört Liseberg sedan 40-talet. Från att ha varit ett av landets mest välbesökta danspalats ändrades fokuset i slutet av 90-talet, från dansband till show – med fortsatt ambition att sprida glädje och underhållning.

Rondo är inte bara en publik showarena, det finns stora möjligheter för företag att nyttja denna härliga lokal. 
Rondo passar utmärkt för middagar och festligheter för det större sällskapet. Genom åren har det arrangerats jubileumsevent, galamiddagar, kickoffer m.m, men också större konferenser och mässor. Självklart finns också möjlighet att köpa in sig på en befintlig show som ett inslag i ett konferensprogram eller varför inte köpa loss en hel föreställning för just ert företag?

BOKA Rondo

Nyhetsbrev för företag

Var först med de senaste nyheterna för dig som företagare och ta del av våra erbjudanden!