Rondo – showkrogen på Liseberg

Björn Skifs tar sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till Göteborg våren 2024

Efter att ha spelat för utsålda hus under två säsonger i Stockholm, tar Björn Skifs sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till Rondo i Göteborg. Den 1 februari 2024 blir det premiär och även första gången som Björn står på Göteborgs klassiska krogshowscen. Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september 2022 har Björn Skifs spelat sin hyllade show En V

Publicerad:

Efter att ha spelat för utsålda hus under två säsonger i Stockholm, tar Björn Skifs sin succéshow ”En Värld Av Skifs” till Rondo i Göteborg. Den 1 februari 2024 blir det premiär och även första gången som Björn står på Göteborgs klassiska krogshowscen.

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september 2022 har Björn Skifs spelat sin hyllade show En Värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm, tillsammans med sitt tiomannaband, under ledning av Hans Gardemar. Mottagandet har varit överväldigande från både recensenter och publik.

”En Värld av Skifs har blivit mer kritikerrosad och publikhyllad än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Vi har haft fullkomlig biljettrusning och har haft helt utsålda kvällar och lyriska gäster under två säsonger, vilket Björn är så värd. Därför känns det fantastiskt att vi nu kan berätta att Björn Skifs fortsätter showa, fast på Rondo i Göteborg” säger Mikael Gordon-Solfors, producent för ”En värld av Skifs”.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits som ”Hooked on a feeling”, ”Michelangelo”, ”Håll mitt hjärta” m.fl. Men framförallt har Björn alltid varit den mångsidiga underhållaren. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen, i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs, under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

-Det känns fantastiskt kul att intresset är så stort så att vi nu kan fortsätta i Göteborg till våren 2024 med nya spelningar på Rondo. Att gensvaret skulle ligga på denna nivå är faktiskt svårt för mig att förstå. Men naturligtvis enormt roligt och tacksamt”, säger Björn.

Sist Björn showade i Göteborg var 2005 på Eriksbergshallen. Senast han besökte Göteborg var på Scandinavium hösten 2018, i samband med turnén ”Bitar ur mitt liv”. Men nu blir det alltså krogshowpremiär på Rondo i Göteborg.

Biljetterna släpps till försäljning den 24 maj via Showtic.se och Liseberg.se

En Värld av Skifs

Produktion

Artist: Björn Skifs

Regi/Koreografi: Pernilla Skifs

Kapellmästare/Arrangör: Hans Gardemar

Producent: Mikael Gordon-Solfors

Produktionsbolag: 2Entertain

Premiär: 1 februari 2024 på Rondo i Göteborg

Biljettsläpp: 24 maj via showtic.se och liseberg.se
Pressbilder: Björn Skifs - En Värld av Skifs


Rondo - på Liseberg har sedan starten 1997 etablerat sig som Sveriges bästa showkrog. Glitter, glamour, god mat, utmärkt service och fantastiska artister ger dig en härlig och minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

För dig som är journalist

Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.