Live på Liseberg

EPA-dunk på Liseberg den 21 maj när Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny uppträder

Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny är namnen som frontar den nya musikgenren EPA-dunk. Den 21 maj intar de tillsammans Live på Liseberg, en konsert på Stora Scenen som inte kräver konsertbiljett.

Publicerad:

Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny är namnen som frontar den nya musikgenren EPA-dunk. Den 21 maj intar de tillsammans Live på Liseberg, en konsert på Stora Scenen som inte kräver konsertbiljett.

– Det är roligt att se hur musikstilar utvecklas och de här två musikgrupperna visar just nu vägen framåt, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg. 

Såväl Sofie Svensson & Dom Där som Elov & Beny har släppt musik i flera år, men det var i somras de båda fick ett stort gemensamt genombrott med låten ”Bubbel på balkongen” som nådde hela vägen till andraplatsen på Spotify Top 50 i både Sverige och Norge. Idag har låten gått 3 x platina och streamats över 30 miljoner gånger. De två grupperna går i bräschen för EPA-soundet, som underhållit och fascinerat hela landet. Sofie räknas som den största kvinnliga stjärnan i genren och Elov & Beny siktar nu mot nya höjder efter sin medverkan i Melodifestivalen 2023.

Den 21 maj spelar de tillsammans på Stora Scenen på Liseberg. 

För mer information, kontakta:

Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg på [email protected] eller +46 70 299 53 73

Sofia Wikstedt, PR-koordinator på Liseberg på [email protected] eller +46 73 578 94 99

Liseberg firar 100-årsjubileum

2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former.

För dig som är journalist

Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.