Lotta på Liseberg

Här är artisterna som gästar Lotta på Liseberg i sommar

​Den 22 juni är det äntligen dags för Lotta Engberg att bjuda in till glädje, musik och sång på Liseberg. Lotta får sällskap av flertalet stjärnor som tillsammans bjuder på åtta sommardoftande måndagskvällar. Bland gästartisterna finns Charlotte Perrelli, Uno Svenningsson, Newkid, The Mamas och Måns Zelmerlöw.

Publicerad:

Den 22 juni är det äntligen dags för Lotta Engberg att bjuda in till glädje, musik och sång på Liseberg. Lotta får sällskap av flertalet stjärnor som tillsammans bjuder på åtta sommardoftande måndagskvällar. Bland gästartisterna finns Charlotte Perrelli, Uno Svenningsson, Newkid, The Mamas och Måns Zelmerlöw.

– Den här speciella sommaren kommer vi göra allt här på Liseberg för att alla ni där hemma ska känna er speciella. Mängder med gästartister dyker upp och bjuder på musik, sång och humor med start den 22 juni och hela sommaren framåt. Tillsammans ska vi sätta färg på Liseberg, säger Lotta Engberg.

Sedan 2004 har Lotta Engberg sjungit allsång från Stora Scenen på Liseberg och programmet har sänts på TV4 sedan 2009. Programmen gästas av härliga artister som bjuder på sina senaste hitlåtar, nostalgi och allsångsfavoriter.

– På grund av coronapandemin så kommer vi i nuläget inte släppa några publikplatser till sommarens Lotta på Liseberg på Stora Scenen. Men vi är väldigt glada att det ändå blir ett stjärnspäckat och glädjefyllt program med Lotta och alla gästartister!, säger Åsa Bilén, producent Liseberg.

Lotta på Liseberg har premiär den 22 juni klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play och sänds varje måndag i åtta program. Lottaorkesten med kapellmästare Andreas Landegren finns på plats i vanlig ordning, och de gästas av Sveriges mest älskade artister. Tillsammans tar de ton med Lotta Engberg.

Sommarens gäster:

22 juni
Victor Crone
Loa Falkman
Molly Hammar
Lise & Gertrud
Charlotte Perrelli

29 juni
Sonja Aldén
Dolly Style
Uno Svenningsson
Paul Rey
Arvingarna

6 juli
Drängarna
Hanna Ferm
Anders Lundin
Kayo
David Lindgren och Kristina Lindgren

13 juli
Anna Bergendahl
Nanne Grönvall
Martin Almgren
Eric Saade
Newkid

20 juli
Robin Bengtsson
Katrin Sundberg
Isaac & The Soul Company
Smith & Thell

27 juli
The Mamas
William Segerdahl
Peg Parnevik
Anis Don Demina
Mando Diao

3 augusti
GöteborgsOperans musical Cabaret
Frida Öhrn
Gustaf Norén och Viktor Norén
Hasse Andersson
Dotter

10 augusti
Wiktoria
Måns Zelmerlöw
Kikki Danielsson
Jill Johnson och Robin Stjernberg
Per Andersson

Fler artister kan tillkomma. Med reservation för eventuella ändringar.

För ackreditering till premiären av Lotta på Liseberg den 22 juni, OSA till TV4:
Kajsa Ulfsdotter, [email protected] senast den 19 juni.

För dig som är journalist

Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.