Live på Liseberg

In Flames klara för Live på Liseberg 2023

Publicerad:


Flerfaldigt Grammis-belönade in Flames är nu klara för Live på Liseberg i sommar. Metalbandet, som har haft stora framgångar både i Sverige och internationellt, återvänder den 21 juni till hemmaplan i Göteborg för en spelning på Stora Scenen på Liseberg.

In Flames startade i Göteborg 1990 och har idag en framgångsrik karriär på den internationella musikscenen. Inte mindre än tre gånger har de blivit Grammis-belönade och 2006 blev de det första metalbandet att vinna det ärofyllda priset Regeringens exportpris.

In Flames är en av Göteborgs stora internationella stoltheter. Det känns fantastiskt att välkomna dem till hemmaplan här på Liseberg, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.

Under sin långa karriär har In Flames hyllats för att kreativt utveckla sitt unika sound och utforska metalgenren. Flertalet gånger har de benämnts som en inspiration och företrädare i branschen, vilket influerat många band genom åren. Med årets album ”Foregone”, deras fjortonde i ordningen, ger de sig nu ut på stor turné och återvänder till staden där allt startade. Den 21 juni spelar In Flames på Stora Scenen på Liseberg.

För mer information, kontakta:
Per Alexanderson, artistbokare på [email protected] eller +46 70 299 53 73

Sofia Wikstedt, PR-koordinator på [email protected] eller +46 73 578 94 99

Liseberg firar 100-årsjubileum

2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former.


För dig som är journalist

Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.