Lisebergs kundtjänst blir dejtingakut

Liseberg satsar på kärlek och dejting. Svindlande äventyr, pirr i magen och hjärtat som slår lite extra snabbt. Känslor som känns igen från ett Lisebergsbesök, men också känslor som speglar en äkta förälskelse. Nu lanserar Lisebergs kundtjänst en helt ny och unik tjänst: Dejtingakuten.

Publicerad:

Svindlande äventyr, pirr i magen och hjärtan som slår lite extra snabbt. Känslor som känns igen från ett Lisebergsbesök, men också känslor som speglar en äkta förälskelse. Nu lanserar Lisebergs kundtjänst en helt ny och unik tjänst: Dejtingakuten.

När du ringer till kundtjänsten möter du våra kärleksfulla experter som ger dig tips och råd kring kärlek, att våga ta första steget och såklart hur du får till en riktigt härlig dejt, oavsett om det är den allra första eller den 365e.

Jul på Liseberg är en tradition som ägt rum årligen sedan år 2000. Många svenskar tar sig hit varje år för att uppleva en vintrig och stämningsfull kväll med vänner och familj. Men säsongen har också blivit en favorit för kärlekspar som besöker Lisebergsparken för att njuta av gnistrande ljus, snö, och romantik. För att få fler kärlekssugna att våga ta steget, svidar Lisebergs kundtjänst om till Dejtingakuten under vecka 52 och vecka 1.

Cato Helleren är kanske mest känd som servitör i publikfavoriten Första Dejten, men till vardags arbetar han på Liseberg och sprider sitt kärleksbudskap.

- Kärlek är det finaste vi har och något vi alla behöver just nu. Många gäster och kollegor har hittat kärleken på Liseberg och det gör mig så glad, att vi som park är så mycket mer än bara karuseller och sockervadd utan också skapar minnen och kärlek i alla dess former, nu kan vi göra det ännu mer, säger Cato.

  Vi vet att tusentals par har tagit sina första trevande steg tillsammans just på Liseberg och många av dem har delat med sig av sina kärleksminnen. Under Catos ledning har vi nu tagit fram våra bästa tips och råd för en härlig dejt. Allt ifrån hur man vågar bjuda ut någon till vad man kan prata om och göra. För vi vill hjälpa fler att möta och boosta kärleken.

  Lisebergs kundtjänst är vana vid att ge tips och råd på hur man ska få en perfekt dag på Liseberg och i Göteborg.

  - Många tror att vi bara hanterar bokningar och frågor om öppettider men sanningen är att vi hjälper till med så mycket mer än så. Vi hjälper gästerna att skapa upplevelser, tipsar om aktiviteter, restauranger och vilka boenden som är bäst för just dig. Så det kändes väldigt naturligt att nu under vår kärlekshögtid få öppna dejtingakuten. Vi är har vässat våra bästa tips och hoppas att just du ska ringa, säger Katarina Dahlgren, kundtjänstchef på Liseberg.

  Dejtingakuten når du på 031-400 100


  För dig som är journalist

  Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.