Stora Scenen

Jessie J

Den brittiska världsstjärnan Jessie J gör debut på Liseberg i sommar. Som både artist och låtskrivare har hon gjort sig internationellt känd för sin kraftfulla röst och benhårda attityd. Upplev Jessie J live den 27 juni när hon för första gången kliver upp på Stora Scenen!

Bra att veta

Jessie J

Jessie J slog igenom 2011 med den självsäkra låten ”Do It Like A Dude”, och släppte samma år debutalbumet ”Who You Are”. Albumsläppet blev en explosionsartad succé med låtar som ”Domino” och ”Price Tag”, som gjorde henne till den första kvinnliga artisten med sex låtar från ett och samma studioalbum på den brittiska topp 10-listan.

Hon fortsatte sedan att dominera 2010-talet med världshit efter världshit. Den ikoniska låten ”Bang Bang” som hon 2014 släppte tillsammans med Ariana Grande och Nicki Minaj har idag över en miljard streams på Spotify.

– Det är mäktigt att få välkomna en världsstjärna på den här nivån till parken. Jessie J, hon har lika mycket teknik som hon har känsla. Och det är ruskigt mycket, säger Johan Gummesson, områdeschef Liveunderhållning Liseberg.

Hennes unika kombination av pop, R&B och soul har gjort henne till en av de mest framstående sångerskorna i branschen. Jessie J är flerfaldigt prisbelönad, och har bland annat blivit nominerad till sju BRIT-Awards, en Grammy och åtta World Music Awards.

Förutom att hon har skrivit merparten av sina egna låtar så har Jessie J även varit med och skapat musik och texter för några av världens största artister, däribland Miley Cyrus.

Den 27 juni uppträder Jessie J på Stora Scenen.

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.