Camping

Bo granne med havet - en kvart från Göteborg

Bra att veta

Lisebergs camping Askim Strand

På Lisebergs camping Askim Strand kan du välja om du vill bo i husvagn, husbil, vandrarhem eller tält. På gångavstånd finner du Askimsbadet - en av Göteborgs mest populära familjebadplatser. Vill du hellre bada från klippor och bryggor - och kanske fånga en och annan krabba - går du ut på halvön Marholmen. På en kvart kommer du in till stan med bilen; på ytterligare fem minuter är du vid Lisebergsparkens entré. 

Vandrarhem

Vandrarhemmet på Lisebergs camping Askim Strand har 15 rum – alla med egen ingång och eget fullutrustat kök. Varje rum är 15 kvm med plats för fyra personer.

Sommarupplevelse

Campingen har säsongsöppet 5 juni till 29 augusti 2020. Här finns husvagnsplatser, tältplatser och säsongsplatser – alltid med personlig service och ett stort serviceutbud. Vad sägs om en runda äventyrsgolf?

Allt för en härlig vistelse

Vi på Lisebergs camping Askim Strand gör allt för att du ska få en så härlig vistelse hos oss som möjligt. Tveka inte att fråga oss i receptionen om du har några funderingar.

Vi värnar om miljön

Lisebergs camping Askim Strand är miljödiplomerat sedan flera år och arbetar löpande med miljöförbättringar. Läs mer om vårt miljöarbete under Vårt ansvar.

Hitta hit

Med bil

Marholmsvägen 124, 436 45 Askim 
Visa på Google Maps

Från E6 sväng av Åbromotet (avfart 66). Kör västerut på Söderleden (väg 159). Ta av vid Näset (Frölundamotet) och följ skyltar med campingsymbol.

Med kollektivtrafik

Till Lisebergs camping Askim Strand tas bussen Rosa Express i riktning mot Billdal. Stig av på hållplats Askimsbadet. Gå ner till stranden och följ grusvägen till höger. Passera genom koloniområden, och efter ca 5 minuter är du framme. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Här ligger Lisebergs camping Askim Strand

Du hittar Lisebergs camping Askim Strand här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.