Camping

Bo granne med havet - en kvart från Göteborg

Bra att veta

Lisebergs camping Askim Strand

På Lisebergs camping Askim Strand kan du välja om du vill bo i husvagn, husbil, vandrarhem eller tält. På gångavstånd finner du Askimsbadet - en av Göteborgs mest populära familjebadplatser. Vill du hellre bada från klippor och bryggor - och kanske fånga en och annan krabba - går du ut på halvön Marholmen. På en kvart kommer du in till stan med bilen; på ytterligare fem minuter är du vid Lisebergsparkens entré. 

Sommarupplevelse

Campingen har säsongsöppet 3 maj till 30 augusti 2021. Med reservation att ändringar kan behövas göras gällande utbud och öppettider. Här finns husvagnsplatser, tältplatser och säsongsplatser – alltid med personlig service och ett stort serviceutbud. Vad sägs om en runda äventyrsgolf?

Vandrarhem 

Vandrarhemsrum kan bokas från 14 juni. Med reservation för ändring.
Vandrarhemmet på Lisebergs camping Askim Strand har 15 rum – alla med egen ingång och eget fullutrustat kök. Varje rum är 15 kvm med plats för fyra personer. 

Allt för en härlig vistelse

Vi på Lisebergs camping Askim Strand gör allt för att du ska få en så härlig vistelse hos oss som möjligt. Tveka inte att fråga oss i receptionen om du har några funderingar.

Vi följer självklart riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten:

• Personalen får löpande tydliga direktiv om vad som gäller för hygien- och städningsrutiner samt Folkhälsomyndighetens anvisningar.

• Vi har höjt frekvensen av vår städning i allmänna utrymmen (inkl. handtag, räcken och kortmaskiner).

• Vi ser till att tvål och pappershanddukar finns tillgängligt på toaletterna.

• Handsprit har ställts ut för våra gäster att använda.

• Vi uppmanar all personal att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom.

• Kris- och åtgärdsplan finns vid eventuell konstaterad smitta.

Vi värnar om miljön

Lisebergs camping Askim Strand jobbar sedan många år tillbaka aktivt med miljöfrågor och att minska den negativa miljöpåverkan från verksamheten. Du kan läsa mer om hur Liseberg jobbar med miljö- och hållbarhetsfrågor här

 

Hitta hit

Med bil

Marholmsvägen 124, 436 45 Askim 
Visa på Google Maps

Från E6 sväng av Åbromotet (avfart 66). Kör västerut på Söderleden (väg 159). Ta av vid Näset (Frölundamotet) och följ skyltar med campingsymbol.

Med kollektivtrafik

Till Lisebergs camping Askim Strand tas bussen X2 i riktning mot Billdal. Stig av på hållplats Askimsbadet. Gå ner till stranden och följ grusvägen till höger. Passera genom koloniområden, och efter ca 5 minuter är du framme. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Här ligger Lisebergs camping Askim Strand

Du hittar Lisebergs camping Askim Strand här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.