Vandrarhem

Vandrarhem med havet som granne.

Bra att veta

Vandrarhem på Lisebergs camping Askim Strand

Vandrarhemsrummen kan bokas från och med 14 juni 2021.
Med reservation för ändring. 

Vandrarhemmet på Lisebergs camping Askim Strand har 15 rum – alla med egen ingång och eget fullutrustat kök. Varje rum är 15 kvm med plats för fyra personer. Ett stenkast bort ligger Askimsbadet – en av Göteborgs mest populära familjebadplatser. Vill du hellre bada från klippor och bryggor går du ut på halvön Marholmen. På en kvart kommer du in till stan med bilen; på ytterligare fem minuter är du vid Lisebergsparkens entré. 

Sommarupplevelse

Campingen har säsongsöppet maj till augusti - alltid med personlig service och ett stort serviceutbud. Vad sägs om en runda äventyrsgolf?

Allt för en härlig vistelse

Vi på Lisebergs camping Askim Strand gör allt för att du ska få en så härlig vistelse hos oss som möjligt. 

Vi värnar om miljön

Lisebergs camping Askim Strand jobbar sedan många år tillbaka aktivt med miljöfrågor och att minska den negativa miljöpåverkan från verksamheten. Du kan läsa mer om hur Liseberg jobbar med miljö- och hållbarhetsfrågor här

Hitta hit

Med bil

Marholmsvägen 124, 436 45 Askim 
Visa på Google Maps

Från E6 sväng av Åbromotet (avfart 66). Kör västerut på Söderleden (väg 159). Ta av vid Näset (Frölundamotet) och följ skyltar med campingsymbol.

Med kollektivtrafik

Till Lisebergs camping Askim Strand tas bussen Rosa Express i riktning mot Billdal. Stig av på hållplats Askimsbadet. Gå ner till stranden och följ grusvägen till höger. Passera genom koloniområden, och efter ca 5 minuter är du framme. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare

Här ligger Vandrarhem Lisebergs camping Askim Strand

Du hittar Vandrarhem Lisebergs camping Askim Strand här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.