Grönt och naturskönt i Lisebergsbyn

I Lisebergsbyn är det prisvärt och enkelt att konferera i ändamålsenliga lokaler och teknik som gör det lätt att skapa effektiva möten. Med naturen inpå knuten är promenaden efter den hemlagade lunchen inte långt borta.

En paus i friska luften

Naturen väntar precis utanför konferensfönstret. Det känns som om du åkt långt utanför stan fast du egentligen bara åkt 13 minuter från centrala Göteborg.

Praktiska lokaler

Våra lokaler är anpassade för olika typer av möten. Alltid med teknik som gör det lätt att vara effektiv, ibland också med gröna kaninslag.

lisebergsbyn_190121_konferens_11.jpg

Bo i Lisebergsbyn

Vi hjälper dig gärna att boka Bed & Breakfast eller stugor i samband med konferensbokningen.

 

Visning av Lisebergsbyn

Är du nyfiken på våra konferenslokaler eller våra olika boendealternativ? Välkommen att kontakta oss för visning på telefon 031-400 100 eller maila Nina Elgebrand.

Kontakt

Kontakta oss så hjälper vi dig att planera din konferens och anpassar den efter dina önskemål, varför inte boka in ett träningspaket tillsammans med din konferens?

Lisebergsbyn, Olbersgatan 9, 416 55 Göteborg.
Tel: 031- 400 100, fax 031-840 500
E-mail: [email protected] 

Bra att veta

Konferera nära naturen

b2blisebergbyn-Liggande.jpg

Vi skräddarsyr konferensen efter just dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss med din bokningsförfrågan. Lisebergsbyn har öppet för konferens och event året om!

  • Halvdagskonferens: 300 kr inklusive lokalhyra, konferenslunch samt frukost eller eftermiddagsfika
  • Heldagskonferens: 380 kr inklusive lokalhyra, konferenslunch samt frukost och eftermiddagsfika

Vill du avsluta en givande konferensdag med en god middag? Det ordnar vi från bara 259 kr/person!

 

Alla priser gäller tom 31 december 2019 och är angivna ex moms och per person. Priserna ovan är angivna för ett minimum av 10 personer, är ni färre deltagare så tveka inte att kontakta oss för en offert.