Inga konserter på Liseberg i sommar

På grund av den pågående Coronakrisen har Liseberg nu tagit beslut om att ställa in hela sommarens konsertprogram. Beslutet omfattar Stora Scenen, Lilla Scenen och Polketten.

Totalt handlar det om sjuttio akter som flyttas fram till 2021 eller avbokas.Vi ser inte att det är möjligt att genomföra konserterna med de rekommendationer för folksamlingar som råder just nu, men följer utvecklingen och jobbar med att hitta nya datum för livekonserterna längre fram. Håll dig uppdaterad på liseberg.se.

Lilla Scenen - Livemusik i Hamnområdet

Lilla Scenen hittar du i hjärtat av Hamnområdet. Här väntar en skön mix av punk, progg, pop, visa, country, akustiskt, schlager och jazz. Den musikaliska bredden är total och upplevs lika bra från uteserveringen som bryggkanten!

Bra att veta

Hitta till Lilla Scenen

Lilla Scenen ligger belägen i mitten av mysiga Hamnområdet med närhet till vattnet samt ett flertal restauranger och uteserveringar att pusta ut på. Scenen har stor publikkapacitet och en satsning på ljud- och ljusteknik ger en skön konsertupplevelse.

Självklart kan man också ta en svängom på dansbanan på Lilla Scenen. Under sommaren kommer många av Sveriges bästa dansband att bjuda upp till dans. Under sommaren bjuds det även på kurser i bugg och salsa.

Hitta hit:

På vardera sida om attraktionen Farfars Bil (belägen mitt i parken) finns två broar över Mölndalsån som leder över till Hamnområdet och Lilla Scenen.

Om du kommer från Myter och Legender-området (här ligger Balder, Loke och Valkyria) så går du förbi Kållerdo och rakt fram tills du når Hamnområdet.

 

Här ligger Lilla Scenen

Du hittar Lilla Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.