Stuga

Tio meter till motionsspåret, en kort spårvagnsresa till nöjesparken

Bra att veta

Stugor på Lisebergsbyn

I Lisebergsbyn hyr du stugor med många valmöjligheter till ett pris som passar de flesta. Lisebergsbyn och våra 54 stugor ligger naturskönt nära Delsjöns naturreservat, bara 10 min med spårvagn till Liseberg och centrala Göteborg. I alla våra stugtyper ingår alltid linne, handduk samt slutstäd, bekvämt och enkelt för dig. Vår frukost har öppet varje dag och förbokar du får du en riktigt bra rabatt! Självklart kan du välja att ta frukosten som take away om så önskas.

Mitt i Lisebergsbyn ligger en barnsligt rolig kaninlekplats. Kaninerna har döpt den till Lisebusbyn! Endast fantasin sätter gränserna för vad barnen kan uppleva här. 

Alla bekvämligheter inom räckhåll

I Lisebergsbyn finns det allt du behöver för att du ska kunna njuta av din vistelse.

Vi värnar om miljön

Lisebergsbyn är miljödiplomerat sedan flera år och arbetar löpande med miljöförbättringar. Läs mer om vårt miljöarbete under Vårt ansvar.

Ytterligare ett bevis för Lisebergsbyns goda miljöarbete är att anläggningen uppnått den högsta nivån i Tripadvisors miljöledarprogram som är en slags certifiering där det egna miljöarbetet bedöms. Flera olika kravområden omfattas såsom energi, vatten och avfall.

Hitta hit

Med bil 

Från E20, E6, väg 40 eller 45 följ skyltar mot centrum/E6.
I höjd med Lisebergs nöjespark tag av avfart nr 71 (Örgrytemotet) och följ skyltarna "Lisebergsbyn".

Tänk gärna på miljön och parkera bilen gratis vid din stuga, dessutom får du uppleva det genuina Göteborg om du väljer att åka spårvagn. Det tar bara 8 minuter till Svenska Mässan och Liseberg eller 13 minuter Avenyn.

Med kollektivtrafik

Hållplats för Lisebergsbyn är Welandergatan. Ca 300 m upp till höger finner du Lisebergsbyn. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Från centrum/Lisebergs nöjespark

Välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan.

Från Centralstationen

Från Brunnsparken välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan.

 

Här ligger Stugor

Du hittar Stugor här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.