Lisebergsbyns camping

Mitt i naturen - mitt i centrala Göteborg

Om Lisebergsbyns camping

Vill du campa i naturen men ändå nära stan? Då har du kommit rätt! Naturskönt och bara 10 minuter från Liseberg och centrum ligger Lisebergsbyns camping. En modern året-runt öppen boendeanläggning för både husvagnar, husbilar och tält.

På Lisebergsbyn finns campingplaser av varierande storlek, platser på både asfalt och gräs. Platserna är uppdelade i ställplatser, markisplatser, förtältsplatser samt tältplatser.

Våra campingplatser

Plats med förtält

Ställ husvagnen eller husbilen på en mysig gräsplätt och känn dig som hemma. Våra största platser med möjlighet att sätta upp förtält. Det är inte tillåtet att sätta upp externa tält på platsen. Vi har platser som är enbart med gräs, samt de med asfalt och gräs.

Markisplats

Om du föredrar att bara använda markis och ej förtält är våra markisplatser de du ska boka, de är något mindre än förtältsplatserna.  En större plats med möjlighet att sätta upp markis (utan väggar). Det är inte tillåtet att sätta upp externa tält på platsen. Vi har platser som är enbart med gräs, samt de med asfalt och gräs.

Ställplats för husbilsplats

Endast för husbil. En bredare parkeringsruta på asfalt utan möjlighet till att sätta upp förtält eller markis. Alla platser har tillgång till el.

Tältplats

Tälta i det gröna och ta del Lisebergsbyns serviceutbud. Här finns ca 40 tältplatser som ligger naturskönt och lugnt. Tältplatser med parkering kan förbokas, resterande är drop-in.

Ladda ner karta över Lisebergsbyn

Bra att veta

 

Här ligger Camping

Du hittar Camping här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.