Stuga

Tio meter till motionsspåret, en kort spårvagnsresa till nöjesparken

Bra att veta

Stugor på Lisebergsbyn

I Lisebergsbyn hyr du stugor med många valmöjligheter till ett pris som passar de flesta. Lisebergsbyn och våra 54 stugor ligger naturskönt nära Delsjöns naturreservat, bara 10 min med spårvagn till Liseberg och centrala Göteborg. I alla våra stugtyper ingår alltid linne, handduk samt slutstäd, bekvämt och enkelt för dig. Vår frukostbuffé har öppet varje dag och förbokar du får du en riktigt bra rabatt! Självklart kan du välja att ta frukosten som take away om så önskas.

Mitt i Lisebergsbyn ligger en barnsligt rolig kaninlekplats. Kaninerna har döpt den till Lisebusbyn! Endast fantasin sätter gränserna för vad barnen kan uppleva här. 

Alla bekvämligheter inom räckhåll

I Lisebergsbyn finns det allt du behöver för att du ska kunna njuta av din vistelse.

Vi värnar om miljön

Lisebergsbyn jobbar sedan många år tillbaka aktivt med miljöfrågor och att minska den negativa miljöpåverkan från verksamheten. Du kan läsa mer om hur Liseberg jobbar med miljö- och hållbarhetsfrågor här

Ytterligare ett bevis för Lisebergsbyns goda miljöarbete är att anläggningen uppnått den högsta nivån i Tripadvisors miljöledarprogram som är en slags certifiering där det egna miljöarbetet bedöms. Flera olika kravområden omfattas såsom energi, vatten och avfall.

Hitta hit

Med bil 

Olbersgatan 9, 416 55 Göteborg
Visa på Google Maps

- Från E20, E6, väg 40 eller 45 följ skyltar mot centrum/E6.
Trafiken från E6 söderut som ska till Örgrytevägen och vidare mot Sankt Sigfrids Plan hänvisas till det så kallade Focusmotet (se fotnot längst ned), norr om Örgrytevägen, och därefter till lokalgator i Gårda.

– Trafiken från Örgrytevägen som ska till E6 söderut leds om via Fabriksgatan och vidare till Gårdamotet.

Fotnot: Notera att Focusmotet inte är ett officiellt namn som syns i GPS:er och liknande. Med Focusmotet avses den av- och påfart till/från E6 som är belägen på Focusmotets nordöstra sida.

Läs mer: trafikgoteborg.se

Tänk gärna på miljön och parkera bilen gratis vid din stuga, dessutom får du uppleva det genuina Göteborg om du väljer att åka spårvagn. Det tar bara 8 minuter till Svenska Mässan och Liseberg eller 13 minuter Avenyn.

Med kollektivtrafik

Hållplats för Lisebergsbyn är Welandergatan. Ca 300 m upp till höger finner du Lisebergsbyn. Mer info och tider får du på Västtrafiks reseplanerare.

Från centrum/Lisebergs nöjespark

Välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan.

Från Centralstationen

Från Brunnsparken välj spårvagn nr 5 (röd) i riktning mot Östra Sjukhuset. Stig av på hållplatsen Welandergatan.

 

Här ligger Stugor

Du hittar Stugor här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.