Stora Scenen

Miriam Bryant

  • Ombokas
  • Vid konsert och Lotta på Liseberg på Stora Scenen gäller ord. entré till kl 18. Därefter Lisebergskortet 295 kr.
  • Ingen åldersgräns
  • Hitta till Stora Scenen
Under ombokning

Konserten med Miriam Bryant är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sia att uppdateras.

Senast Miriam Bryant besökte Liseberg var 2016. Nu är det klart att hon uppträder på hemmaplan i Göteborg igen. Konserten med Miriam Bryant är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

Bra att veta

Miriam Bryant

Miriam Bryant har avslutat sin hyllade vårturné med en stor final i ett fullsatt Scandinavium. Den 13 mars släpps nya singeln Nån av oss och nu är det klart att hon uppträder på hemmaplan i Göteborg snart igen – den 29 maj intar hon Stora Scenen på Liseberg.

Förra året släpptes EP:n Mi Amor, på vilken Miriam Bryant visade nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Albumet är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjöng Miriam nyskrivet eget material på svenska; låtar skrivna ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis för att bara nämna några. Släppet innehöll hyllade singlar som Neråt/Uppåt, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” – samtliga har streamats och spelats på radio flitigt.

Ett nytt album, som kommer att föregås av ett antal singlar, släpps under hösten 2020. Redan nu på fredag 13 mars kommer det första smakprovet – Nån av oss. Sida vid sida med att Miriam Bryant släpper ny musik kommer hon också göra ett antal liveframträdanden även i sommar.

Miriam Bryant slog igenom redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer följde med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (vilket även är titeln på debutalbumet) och ”Push Play”. Efter Miriams medverkan i TV-programmet ”Så Mycket bättre” 2015 gick hon från snackis till sensation och samma år blev hon utnämnd till ”Årets Göteborgare”. Sedan dess har hon hunnit legat etta, tvåa och trea på Svensktoppen samtidigt, en bedrift ingen artist tidigare uppnått. Hon har belönats med två Rockbjörnen, ett P3-Guld, gjort ett hyllat Sommar-program i P1 och agerat gästartist när Håkan Hellström fyllde Ullevi. I slutet av 2019 var Miriam Bryant aktuell som en av programledarna i Musikhjälpen, och för bara några veckor sedan medverkade Miriam Bryant i Jills Veranda, där hon gjorde hyllade tolkningar av bl.a Martha Wainwright och Dolly Parton.

 – Miriam besökte oss senast 2016 och vi är väldigt taggade på att välkomna henne tillbaka till Stora Scenen och hemmapubliken, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.

 

Live på Liseberg presenteras i samarbete med

Feels Good To Be Free

Här ligger Stora Scenen

Du hittar Stora Scenen här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.