Varför ska jag bli en Lisebergare?

Varför du ska välja Liseberg som din nästa arbetsplats? Som Lisebergare gör du och dina kollegor varje dag till sommarens bästa för våra gäster. Alla medarbetare är en del av upplevelsen och alla är lika viktiga. Och oavsett om det är ditt första jobb eller ditt nästa, så kommer du att träffa nya vänner, få värdefull erfarenhet och minnen för livet. Kom med på ett härligt hissnande äventyr! 

Vi bygger på Glädje 

När du passerar in genom grindarna till Liseberg lämnar du den vanliga världen bakom dig och kliver in i en värld fylld av glädje, magi och spänning. En värld helt olik någon annan, en arbetsplats helt olik någon annan. Att uppleva glädje tillsammans på Liseberg är stort. Att skapa glädje tillsammans på Liseberg är större.

80% av Lisebergs medarbetare
är nöjda eller mycket nöjda med
gemenskapen på Liseberg

(13% bättre än besöksnäringen i snitt)

Det du är med och skapar ger minnen för livet hos gamla och unga. Glädjen vi sprider, och glädjen vi får tillbaka, ger dig energi och skapar en unikt fartfylld miljö – Den perfekta jordmånen i vilken Lisebergare i generationer odlat gemenskap och vänner för livet. 

Oavsett din roll kommer du alltid, via ett eller flera av dina sinnen att ta in glädjen på Liseberg. Det är på den glädjen vi bygger dig. Och du oss.

Vad är det bästa med Liseberg?

"Stämningen i parken
som helhet - Liseberg i sig
speglar glädje."

.
Citat från Lisebergare

"Att arbeta på en arbetsplats
som har glädje och upplevelser
som sin "produkt"."


Citat från Lisebergare

 

Vi bygger på dig 

Med en bas gjuten av Lisebergs oändliga källor till glädje ger vi dig energin men också tryggheten att växa, både som person och i din yrkesroll. 

På Liseberg möter och samarbetar du med en mängd olika yrkesgrupper, och tillsammans bygger ni en upplevelse som gör oss till en av Europas bästa nöjesupplevelser. 

74% av Lisebergs medarbetare är
nöjda eller mycket nöjda med
det stöd man får från Liseberg

 (8% bättre än besöksnäringen i snitt)

Vår bredd är vår styrka, och vi erbjuder den perfekta skolan för dig som vill utvecklas och förstå ALLA delar i en komplex servicekedja. Genom din kreativitet löser du ögonblicket, men det är genom din förmåga att se helheten du skapar kvalitet. På Liseberg lär du dig bemästra båda delar, vilket kommer förädla din talang och göra dig exceptionell. Vi vet, vi förädlat talang i 100 år.

Vad är det bästa med Liseberg?

”Ett väldigt bra första jobb
där man kan få referenser
och erfarenheter med en
trygg anställning och bra
bemötande.”


Citat från Lisebergare

"God ledning, bra och
tydliga rutiner, man tas på
allvar och arbetet kan ofta
anpassas efter ens
funktionsmöjligheter."


Citat från Lisebergare

Vi bygger på ett gladare samhälle  

I 100 år har generationer av Göteborgare och människor från när och fjärran passerat in genom grindarna till Liseberg. Den rika mångfalden av besökare under dessa 100 år speglar också vår syn på inkludering - alla är välkomna. 

87% av Lisebergs medarbetare
instämmer eller instämmer helt
i att de behandlas rättvist och
likvärdigt på Liseberg.

 (5% bättre än besöksnäringen i snitt)

Liseberg ska vara en nöjespark i ständig förnyelse, men som samtidigt värnar sitt ursprung och sin historia.

Som en del av Liseberg kan du med stolthet säga att du med och förvaltar och utvecklar ett 100 årigt arv, och något så gammalt måste hanteras med ömhet och omtanke. Vi driver därför inte Liseberg för att tjäna pengar, vi tjänar pengar för att kunna driva Liseberg – För allt och alla i samhället som omgärdar oss. Du möjliggör detta, du gör Liseberg till Göteborgs hjärta och stolthet.

Vad är det bästa med Liseberg?

”Man kan vara sig själv,
både som människa och i
sin yrkesroll”


Citat från Lisebergare

För att vi varje dag gör
familjer och människor glada
genom det vi erbjuder.”


Citat från Lisebergare

 

 

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Har du redan sökt ett jobb och vill hantera din ansökan? Klicka här för att logga in.

 

Intresseanmälan


LOGGA IN FÖR ATT HANTERA DIN ANSÖKAN

Prenumerera på lediga tjänster hos Liseberg

2022_Sverige.png

Liseberg är en av Sveriges bästa arbetsplatser! Great Place to Work utvärderar organisationer för att mäta kvalitén på arbetsplatsen och vi är stolta över att ha korats till Sveriges tionde bästa arbetsplats.