Vad gör en Lisebergare?

Ett säsongsjobb på Liseberg är värt att längta till. Här samlas varje år ca 2 400 glada säsongare som tillsammans bjuder våra gäster på minnesvärda upplevelser. Vi söker dig som har hjärtat på rätta stället och som har servicetänket i blodet. Och 
som såklart gillar gungor, karuseller och berg- och dalbanor. Så kom och bli en glädjespridare, du också!

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Liseberg vill vara en arbetsplats där alla trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat, präglat av både jämställdhet och mångfald. Genom att respektera och se olikheter hos varandra som en tillgång tror vi att vi på ett bra sätt kan bemöta och ta tillvara alla våra gästers olika önskemål.

Oavsett om vi som Lisebergare arbetar direkt gentemot gäst eller bakom kulisserna arbetar vi alla efter våra värdeord: säkerhet, omtanke, kvalitet, glädje och kreativitet.

Läs mer om våra arbetsområden och tjänster här:

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Har du redan sökt ett jobb och vill hantera din ansökan? Klicka här för att logga in.

 

Intresseanmälan


LOGGA IN FÖR ATT HANTERA DIN ANSÖKAN

Prenumerera på lediga tjänster hos Liseberg

2022_Sverige.png

Liseberg är en av Sveriges bästa arbetsplatser! Great Place to Work utvärderar organisationer för att mäta kvalitén på arbetsplatsen och vi är stolta över att ha korats till Sveriges tionde bästa arbetsplats.