Logiavtal för företag

Vi på Liseberg värdesätter våra trogna gäster som bor hos oss. Målsättningen är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du väljer staden eller naturen som granne. Att du ska trivas och komma tillbaka, veta vad du får och känna att möjligheter till ett bekvämt boende finns hos oss. Välkommen hem till oss!

Skräddarsytt boendeavtal för företag

Har du och ditt företag många resor till Göteborg? Vi kan erbjuda er olika lösningar beroende på hur ert behov ser ut. Genom ett företagsavtal ser ni till att företagets kostnader minskar och att er personal får bo bekvämt i en trivsam och personlig miljö.

Lisebergsbyn

I natursköna Lisebergsbyn i närheten av Delsjöns naturreservat är det lätt att koppla av, och med motionsspåren inpå knuten finns alla förutsättningar för att vardagsmotionen ska bli av. Med prisvärda boendeavtal på Lisebergsbyn inklusive gratis parkering utanför husknuten bor du bekvämt till en bra peng oavsett om du väljer boende i egen stuga, Lisebergstematiserat Bed & Breakfast-rum eller bo i egen husvagn. Möjligheterna är många!

Kontakta oss för visning

Är du intresserad av företagsavtal? Är du nyfiken på vårt hotell i centrala Göteborg eller natursköna Lisebergsbyn, med stugor och Bed & Breakfast-rum och vill komma på besök? Kontakta vår säljare Nina Elgebrand. Tel: 031- 400 100 eller på e-post: [email protected].