Jobb inom boende

Visste du att Lisebergs har det största utbudet av campingplatser i Göteborg? Och förutom Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand finns också möjlighet att jobba på Hotell Liseberg Heden – nöjesparkens personliga hotell mitt i centrum.

Sök JOBB INOM BOENDE

STUGOR OCH CAMPING

Bovärd  |  Städ- och frukostvärd  |  Receptionist

HOTELL LISEBERG HEDEN

Fastighetsmedarbetare  |  Frukostmedarbetare  |  Städmedarbetare  |  Receptionist

Stugor och camping

På anläggningarna Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand erbjuder vi boende- och konferensmöjligheter för alla smaker och prislägen. Utbudet spänner från stugor, vandrarhem, B&B och konferenslokaler till camping, i centralt läge eller vid havet. Kännetecknande är anläggningarnas säkerhet och fräschhet samt personalens service och bemötande.


Bovärd

Bovärdar utför reparationer både inom- och utomhus, målar, klipper gräs, vattnar och ser till att det är rent och fräscht på anläggningarna. Till toppen


Städ- och frukostvärd

Som städ- och frukostvärd arbetar du på boendeanläggningarna Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand. Du arbetar med att städa Bed & Breakfast, stugor, vandrarhem samt allmänna utrymmen som servicehus och kontor. Du ingår i en arbetsgrupp, i vilken de olika städmomenten delas upp för att skapa variation, men arbetar huvudsakligen självständigt.

Noggrannhet och ansvarskänsla är egenskaper vi lägger stor vikt vid. Det är även viktigt att du tar egna initiativ och ser våra gästers behov, likväl som att du kan arbeta i grupp och hjälpa dina kollegor. Arbetet är fritt under ansvar och kan upplevas som fysiskt tungt, vilket innebär att du bör vara i god form och klara av lyft och lite tyngre kroppsarbete.

Arbetspassen som frukostvärd sker på vår boendeanläggning Lisebergsbyn. Arbetet består av förberedning och framdukning av frukost, disk och avdukning samt att se till så att faten fylls på och att allt är fräscht.

Som städ- och frukostvärd krävs körkort B. Du arbetar såväl tidig morgon som sen kväll. Till toppen


Receptionist

Som receptionist på Lisebergsbyn eller Lisebergs camping Askim Strand är du den som möter våra gäster först och är vårt ansikte utåt. Du tar hand om våra gästers vistelse på anläggningen hela vägen från bokning till utcheckning, och ser till att våra gäster får en så minnesvärd och härlig upplevelse som möjligt. Du hanterar ett stort antal bokningar via telefon och mail, hjälper våra gäster vid in- och utcheckning samt bistår med en hel del turistinformation.

Du kommer att ha ett mycket stort antal gästkontakter där det personliga bemötandet är avgörande. Arbetet innebär även flera back office-uppgifter, så ett sinne för struktur och ordning och reda är helt nödvändigt. En stor del av arbetet innebär att förmedla information om Göteborg – kännedom om staden och dess sevärdheter är meriterande.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och ibland mycket krävande, vilket ställer stora krav på stresstålighet, flexibilitet och konflikthantering, men också initiativtagande och laganda. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att ge högklassig service, tycker om att lösa problem och är en mästare på att ta snabba beslut i ett högt arbetstempo.

Du arbetar såväl tidiga morgnar som sena kvällar samt helger i ett varierande schema. Du måste kunna tala och skriva svenska obehindrat, och då en stor del av våra gäster kommer från utlandet sker kommunikationen i tal och skrift även på engelska. Kan du tala fler språk är detta mycket meriterande. Då transporter mellan anläggningarna förekommer är B-körkort ett plus. Till toppen


Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det personliga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder moderna och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang som varje dag serverar ekologiska matupplevelser.


Fastighetsmedarbetare

På hotellets fastighetsavdelning ansvarar du för inre och yttre fastighetsservice och trädgård. Vi söker dig som har ett personligt driv, hög ansvarskänsla samt en förmåga att agera på eget initiativ och se var serviceinsatser behövs. Arbetet har tidvis högt tempo och tunga lyft kan förekomma samt höga höjder.

Som person uppskattas det om du är en god kamrat med en stor vilja att ställa upp för dina arbetskollegor såväl som hotellgäster. Arbetstiderna är förlagda mellan kl 07:00–16:00 samt kl 09:00–18:00 både vardagar och helger. Till toppen


Frukostmedarbetare

På hotellets frukostavdelning dukar du upp frukost och ser till att allt är påfyllt samt ansvarar för gästernas trivsel. Efter frukosten städar du och dina kollegor matsalen. Arbetet är både självständigt och i grupp. Vi söker dig som är stresstålig, har god fysik och har en förmåga att ta egna initiativ.

Som person är du en god kamrat som ställer upp för dina kollegor och hotellets gäster. Till toppen


Städmedarbetare

På Hotell Liseberg Hedens städavdelning ansvarar du som medarbetare för att hotellets samtliga ytor är rena och fräscha. I dina arbetsuppgifter ingår främst städning av hotellrum, men även lokalvård av allmänna ytor och konferensavdelningen kan förekomma.

Som person är du noggrann, självgående och uppmärksam på detaljer. Vidare har du en god fysik, trivs med att arbeta självständigt samt har förmågan att agera på eget initiativ. Till toppen


Receptionist

I receptionen på Hotell Liseberg Heden är du som receptionist ansiktet utåt gentemot gäst. Du tar hand om in- och utcheckningar, svarar på frågor och hanterar gästernas önskemål samt skapar en familjär och trevlig känsla vid gästkontakt. Bokningar, kassahantering och avstämningar är andra arbetsuppgifter som förekommer.

Vi söker dig som har erfarenhet från receptionsarbete på hotell och vana att bemöta gäster efter deras unika behov. Du pratar och skriver engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är uppskattat. Vi använder bokningssystemet Opera vilket innebär att det är meriterade om du har erfarenhet av detta.

Som person är du lösningsorienterad, självständig, ansvarsfull och stresstålig samt har förmågan att hantera tempoväxlingar. Till toppen