Jobb inom mat & dryck

Drömmer du om att jobba inom restaurang? Kanske är du till och med utbildad kock? Liseberg har ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar där vi ger våra gäster minnesvärda upplevelser och bästa tänkbara service. Varmt välkommen att bli en av oss!

Sök JOBB INOM MAT & DRYCK

Att arbeta på någon av Lisebergs restauranger är något utöver det vanliga. Enheterna byter skepnad flera gånger om året och utvecklar ständigt nya mat-och dryckupplevelser. Med positiv attityd arbetar vi tillsammans för att få våra gäster att känna sig uppmärksammade och välkomna. Vi söker dig som är ödmjuk och trygg kombinerat med snabba fötter. Hos oss kommer du vara en del av ett gott gäng som med högt tempo och glatt humör ger våra gäster en minnesvärd helhetsupplevelse!

Läs gärna mer om våra olika restauranger längst ner på sidan.

Kock | Serveringspersonal | Restaurangmedarbetare | Bartender | Diskare


Kock

Som kock arbetar du på Lisebergs à la carte-restauranger. Arbetet består av traditionella kockuppgifter.

Yrkesutbildning eller yrkesvana är meriterande. Till Toppen


Serveringspersonal

Som serveringspersonal arbetar du på någon av Lisebergs à la carte-restauranger. Arbetet består av att ta emot beställningar, servera våra gäster och ge dem förstklassig service under sitt besök.

Erfarenhet är meriterande men inget krav. Till Toppen


Restaurangmedarbetare

Som restaurangmedarbetare på våra restauranger och fast casual-enheter (självbetjäning) arbetar du med att ge våra gäster förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av kassaförsäljning och skötsel av våra serveringar. För vissa tjänster kan även enklare matlagning samt arbete i bar förekomma.

Vi serverar alkohol på enheterna vilket innebär att du känner dig bekväm med att be om legitimation vid försäljning. För att hantera detta behöver du vara en person som har lätt att få kontakt med människor, är framåt och kan tala för dig själv.

Som restaurangmedarbetare på Lisebergs personalmatsrestaurang Köket arbetar du med att ge våra gäster, det vill säga Lisebergs medarbetare, förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av att portionera, skötsel av servering, kassahantering samt enklare arbete i kök.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Till Toppen


Bartender

Som bartender möter du många olika sorters människor vilket innebär att du bör vara utåtriktad, stresstålig och ha ett stort intresse för service. Du kommer bland annat servera öl, vin och blanda drinkar samt hantera betalning.

Erfarenhet är meriterande. Till Toppen


Diskare

Som diskare är du en viktig del av arbetsgruppen. Arbetsuppgifterna består av diskplockning och att diska med hjälp av storköksutrustning, men även diskning för hand kan förekomma.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Till Toppen