Jobb inom mat & dryck

Drömmer du om att jobba med mat? Kanske är du till och med utbildad kock? Liseberg har ett stort utbud av restauranger, Fast Food och caféer.

Restaurang

Lisebergs restauranger som arbetsplats är något utöver det vanliga. Vi byter skepnad flera gånger om året och utvecklar ständigt nya upplevelser. Med positiv attityd jobbar du mot gemensamma mål för att alla ska lyckas och för att våra gäster ska känna sig sedda och välkomna. Vi söker dig som är ödmjuk och trygg kombinerat med snabba fötter! Hos oss kommer du tillhöra ett gott gäng arbetskamrater som med högt tempo och glatt humör ger våra gäster en minnesvärd helhetsupplevelse!

Kockar/kallskänkor 

Kockar/kallskänkor arbetar på våra à la carte-restauranger. Arbetet består av traditionella kock- och kallskänkeuppgifter. Yrkesutbildning, yrkesvana och ett genuint matintresse är krav.

Serveringspersonal

Serveringspersonal arbetar på Lisebergs à la carte-restauranger. Arbetet består av att ta upp beställningar och servera våra gäster.

Erfarenhet från servering krävs.

Bartenders

Som bartender möter du många olika sorters människor och du bör vara utåtriktad samt ha ett stort intresse för service. Du serverar öl, vin och blandar drinkar samt tar betalt.

Erfarenhet krävs. 

Café- och restaurangmedarbetare

Som café- och restaurangmedarbetare på Lisebergs caféer och restauranger arbetar du med att ge våra gäster förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av kassaförsäljning och skötsel av våra serveringar.

Då det ofta serveras alkohol är det viktigt att man vågar be om legitimation och i vissa fall vågar neka gäster som är för berusade. För att hantera detta behöver du vara en person är framåt, har lätt att ta kontakt med andra människor samt kan tala för sig själv. För vissa tjänster kombineras detta arbete med enklare matlagning och arbete i bar.

Som café- och restaurangmedarbetare på Personalrestaurangen arbetar du med att ge våra gäster, det vill säga Lisebergs medarbetare, förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av att portionera, skötsel av servering, kassahantering samt enklare arbete i kök.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Diskare

Som diskare jobbar du med diskplock och diskar ofta med hjälp av stora restaurang-diskmaskiner, men även diskning för hand kan förekomma.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. 

Glass, café och Fast Food

På Fast Food arbetar vi i ett högt tempo men vi hinner alltid ha roligt tillsammans. Vi håller en mycket hög servicenivå för att skapa de bästa upplevelserna för våra gäster.

Glass-, café- och Fast Food-medarbetare

Som medarbetare på affärsområde Fast Food arbetar du på en eller flera av våra 24 enheter som bland annat säljer glass, popcorn, spunnet socker, korv, baguetter, hamburgare, plättar eller våfflor.

Fast Food har ett tydligt fokus på produkter, service och renlighet. Vi ska överträffa våra gästers förväntningar genom att visa hög servicenivå i kassan, tillreda våra produkter med hög kvalitet samt alltid ha städat och ordning på vår arbetsplats.

Det är högt tempo, vilket kräver att du är flexibel och uthållig i ditt sätt att arbeta. Du arbetar oftast i grupp, men ensamarbete förekommer till viss del. Du är positiv, glad och har lätt för att bemöta gästen på ett trevligt sätt.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.