Jobba inom boende

Visste du att Lisebergs har det största utbudet av campingplatser i Göteborg med boendeanläggningarna Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand.

Sök JOBB INOM BOENDE

Stugor och camping

Bovärd  |  Städ- och frukostvärd  |  Receptionist

På anläggningarna Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand erbjuder vi boende- och konferensmöjligheter för alla smaker och prislägen. Utbudet spänner från stugor, vandrarhem, B&B och konferenslokaler till camping, i centralt läge eller vid havet. Kännetecknande är anläggningarnas säkerhet och fräschhet samt personalens service och bemötande.


Bovärd

Bovärdar utför reparationer både inom- och utomhus, målar, klipper gräs, vattnar och ser till att det är rent och fräscht på anläggningarna. Till toppen


Städ- och frukostvärd

Som städ- och frukostvärd arbetar du på boendeanläggningarna Lisebergsbyn och Lisebergs camping Askim Strand. Du arbetar med att städa Bed & Breakfast, stugor, vandrarhem samt allmänna utrymmen som servicehus och kontor. Du ingår i en arbetsgrupp, i vilken de olika städmomenten delas upp för att skapa variation, men arbetar huvudsakligen självständigt.

Noggrannhet och ansvarskänsla är egenskaper vi lägger stor vikt vid. Det är även viktigt att du tar egna initiativ och ser våra gästers behov, likväl som att du kan arbeta i grupp och hjälpa dina kollegor. Arbetet är fritt under ansvar och kan upplevas som fysiskt tungt, vilket innebär att du bör vara i god form och klara av lyft och lite tyngre kroppsarbete.

Arbetspassen som frukostvärd sker på vår boendeanläggning Lisebergsbyn. Arbetet består av förberedning och framdukning av frukost, disk och avdukning samt att se till så att faten fylls på och att allt är fräscht.

Som städ- och frukostvärd krävs körkort B. Du arbetar såväl tidig morgon som sen kväll. Till toppen


Receptionist

Som receptionist på Lisebergsbyn eller Lisebergs camping Askim Strand är du den som möter våra gäster först och är vårt ansikte utåt. Du tar hand om våra gästers vistelse på anläggningen hela vägen från bokning till utcheckning, och ser till att våra gäster får en så minnesvärd och härlig upplevelse som möjligt. Du hanterar ett stort antal bokningar via telefon och mail, hjälper våra gäster vid in- och utcheckning samt bistår med en hel del turistinformation.

Du kommer att ha ett mycket stort antal gästkontakter där det personliga bemötandet är avgörande. Arbetet innebär även flera back office-uppgifter, så ett sinne för struktur och ordning och reda är helt nödvändigt. En stor del av arbetet innebär att förmedla information om Göteborg – kännedom om staden och dess sevärdheter är meriterande.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och ibland mycket krävande, vilket ställer stora krav på stresstålighet, flexibilitet och konflikthantering, men också initiativtagande och laganda. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att ge högklassig service, tycker om att lösa problem och är en mästare på att ta snabba beslut i ett högt arbetstempo.

Du arbetar såväl tidiga morgnar som sena kvällar samt helger i ett varierande schema. Du måste kunna tala och skriva svenska obehindrat, och då en stor del av våra gäster kommer från utlandet sker kommunikationen i tal och skrift även på engelska. Kan du tala fler språk är detta mycket meriterande. Då transporter mellan anläggningarna förekommer är B-körkort ett plus. Till toppenLediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Har du redan sökt ett jobb och vill hantera din ansökan? Klicka här för att logga in.

 

Intresseanmälan


LOGGA IN FÖR ATT HANTERA DIN ANSÖKAN

Prenumerera på lediga tjänster hos Liseberg

2022_Sverige.png

Liseberg är en av Sveriges bästa arbetsplatser! Great Place to Work utvärderar organisationer för att mäta kvalitén på arbetsplatsen och vi är stolta över att ha korats till Sveriges tionde bästa arbetsplats.