Jobba inom mat & dryck

Drömmer du om att jobba inom restaurang? Kanske är du till och med utbildad kock? Liseberg har ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar där vi ger våra gäster minnesvärda upplevelser och bästa tänkbara service. Varmt välkommen att bli en av oss!

Läs gärna mer om våra olika restauranger längst ner på sidan.

Kock | Serveringspersonal | Restaurangmedarbetare | Bartender | Diskare


Kock

Som kock arbetar du på Lisebergs à la carte-restauranger. Arbetet består av traditionella kockuppgifter. Yrkesutbildning eller yrkesvana är meriterande.

Sök jobb som kock

Till Toppen


Serveringspersonal

Som serveringspersonal arbetar du på någon av Lisebergs à la carte-restauranger. Arbetet består av att ta emot beställningar, servera våra gäster och ge dem förstklassig service under sitt besök.

Sök jobb

Erfarenhet är meriterande men inget krav. Till Toppen


Restaurangmedarbetare

Som restaurangmedarbetare på våra restauranger och fast casual-enheter (självbetjäning) arbetar du med att ge våra gäster förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av kassaförsäljning och skötsel av våra serveringar. För vissa tjänster kan även enklare matlagning samt arbete i bar förekomma.

Vi serverar alkohol på enheterna vilket innebär att du känner dig bekväm med att be om legitimation vid försäljning. För att hantera detta behöver du vara en person som har lätt att få kontakt med människor, är framåt och kan tala för dig själv.

Som restaurangmedarbetare på Lisebergs personalmatsrestaurang Köket arbetar du med att ge våra gäster, det vill säga Lisebergs medarbetare, förstklassig service i ett högt tempo. Arbetet sker i grupp och arbetsuppgifterna består av att portionera, skötsel av servering, kassahantering samt enklare arbete i kök.

Sök jobb

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Till Toppen


Bartender

Som bartender möter du många olika sorters människor vilket innebär att du bör vara utåtriktad, stresstålig och ha ett stort intresse för service. Du kommer bland annat servera öl, vin och blanda drinkar samt hantera betalning.

Sök jobb

Erfarenhet är meriterande. Till Toppen


Diskare

Som diskare är du en viktig del av arbetsgruppen. Arbetsuppgifterna består av diskplockning och att diska med hjälp av storköksutrustning, men även diskning för hand kan förekomma.

Sök jobb


Ingen tidigare erfarenhet krävs. Till Toppen

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster just nu. Har du redan sökt ett jobb och vill hantera din ansökan? Klicka här för att logga in.

 

Intresseanmälan


LOGGA IN FÖR ATT HANTERA DIN ANSÖKAN

Prenumerera på lediga tjänster hos Liseberg

2022_Sverige.png

Liseberg är en av Sveriges bästa arbetsplatser! Great Place to Work utvärderar organisationer för att mäta kvalitén på arbetsplatsen och vi är stolta över att ha korats till Sveriges tionde bästa arbetsplats.