Lisebergsteatern

Kaninlandet - Musikalen

Kaninlandet - Musikalen är berättelsen om Lisebergskaninernas eget land - Kaninlandet.  Ett land de byggt själva, så räkna med överraskningar. Och sång. Och dans. 

Bra att veta

Kaninlandet - Musikalen

Kaninlandet - Musikalen är berättelsen om Lisebergskaninernas eget land, Kaninlandet. Ett land de byggt själva, så räkna med överraskningar. Och sång. Och dans. Det är Kanne, Kanina, Lisen och Berg som har hand om hela härligheten i Kaninlandet. Och tillsammans med surkarten Måns Tråk så välkomnar de dig till att följa med på en spännande resa ner under jorden. Liksom där morötternas rötter hänger. Och framför allt där kaninerna hänger.

För första gången någonsin flyttar kaninerna från Kaninlandet in på Lisebergsteatern och de hoppas att du vill följa med och titta!

Om musikalen

Kaninerna som bor på Liseberg har uppfunnit en alldeles fantastisk nyhet, en juicemaskin som blandar och pressar, snurrar och kurrar och gör grönsaksjuice på ett kick! Det enda som behövs nu är grönsaker för att göra krispig grönsaksjuice. Men ingen fara på taket, för ovanför dem dignar det av grönsaker i människornas trädgårdsland.  

Men när Måns Tråk får nys om att grönsaker försvunnit ur förråden förstår han direkt att det är kaniner som varit i farten. Den enda utvägen är att smyga efter kaninerna, ned i de virrvarr av tunnlar och gångar som finns under hans fötter, och förstöra deras maskin. Men han kommer snart få ångra att han lagt sin potatisnäsa i blöt.

 

Här ligger Lisebergsteatern

Du hittar Lisebergsteatern här, klicka på kartan för mer information eller för att se vad som ligger i närheten.