Du är fast i en skräckfilm

Klarar du dig till slutet?

I parkens mörkaste hörn lurar bestialiska clowner och illasinnade varelser. Det hörs rosslande läten och olycksbådande skrik. Precis bakom dig. Vad var det? Nackhåren reser sig och blodet fryser till is. Allt medan den dammiga biografens skräckfilm bara rullar och rullar. Det är som att vara fast i en galen vakendröm, en skräckfilm. Och du spelar huvudrollen.

Skräckhus

7

Sju dagar. Sju ord. Sju hav. Sju kullar. Och sju dödssynder.

 Synden ligger i betraktarens öga och sju gånger kommer den upprepas. Sju gånger kommer du möta dina värsta sidor. Sju gånger kommer du frestas. Sju gånger kommer du falla. Men du får bara en chans att stå emot. Ta den eller förlora dig själv för evigt.

Läs mer om 7

Korthuset - vågar du dra ett kort?

I det övergivna huset bidar de sin tid. Deras önskan, att skapa det ultimata konstverket. Din högsta önskan, att komma levande därifrån. Ditt öde vilar i kortleken – vågar du dra ett kort?

Läs mer om Korthuset

Skogen – väck inte det som sover

Vad är det egentligen som finns i skogen? Är det en kvist som rispar ditt skinn? Eller är det en nagel på ett benigt finger?

Läs mer om Skogen

Vinden - din (o)tur att lida

Bakom den igenbommade vindsdörren står tiden stilla och de bortglömda väntar tålmodigt på nya troféer att hänga upp på väggarna. Och de tvekar inte att gå över lik för att överleva, om det behövs. När de tvingas fram i dagens ljus blir det på allvar och de lägger all skuld på dig. Nu är det din (o)tur att lida.

Läs mer om Vinden

Zombie

Ta dig fram bland omkullvälta möbler, sprakande lysrör och skräckinjagande varelser på egen risk. Din enda chans att komma ut igen är att inte ge ett ljud ifrån dig. Klarar du det?

Läs mer om Zombie

Skräckområden

Demonernas skugga

Skräckområdena öppnar klockan 18. Rekommenderad åldersgräns 11 år.

I demonens skugga har kampen mellan gott och ont utspelat sig och där ondskan vunnit en förkrossande seger. De fallna änglarna gråter hjärtskärande i demonernas grepp och de förlorade själarnas hjärtskärande skrin drunknar i demonernas viskande väsningar som lovar dig allt ont.

Cirkus Bisarr

Skräckområdena öppnar klockan 18. Rekommenderad åldersgräns 11 år.

Bland slitna tältdukar, skev musik och blinkande belysning finns det någon bland cirkusartisterna som iakttar dig. De är här nu. För att följa varje steg du tar. Och de tar underhållning på blodigt allvar. Gör du?

Bio-Skräck-biobild810.jpg

Bio Skräck

I skräckområdet Cirkus Bisarr

På Bio Skräck visas filmer som kryper under ditt skinn. En filmvisning är ca 30 minuter lång och består av tre filmer samt en smygtitt från filmen KARUSELL. Det börjar en ny visning varje timme från kl 17.30.

Biografen har 15-årsgräns (11 år i sällskap med vuxen).

Läs mer om årets filmer

 

Med reservation för ändringar.