Lisebergsappen – Hela Liseberg i din telefon

Det finns flera sätt att upptäcka Liseberg på. I Lisebergs app hittar du praktisk information både inför och under ett besök i parken. Här hittar du bland annat aktuella kötider till attraktionerna, karta över parken och dagens program. Nu är det också möjligt att få in ditt årskort i appen!

 

Roligare kö med Helix Game

Tävla i vad som sannolikt är världens första synkroniserade köunderhållning. Alla deltagare spelar simultant och varje kvart vinner den som lyckats få mest poäng en Express-Pass-biljett och slipper då stå i den långa Helixkön nästa gång. Läs mer om Helix-appen på attraktionssidan för Helix.

AeroSpin – Årets snurrigaste mobilspel

Har du vad som krävs för att bli certifierad AeroSpin-pilot? Nu har vår högtflygande attraktion fått en app med samma namn. Träna på att göra loopar och spins och manövrera ditt lilla plan utan att krocka – appen är integrerad med attraktionen, logga dina spins och få ytterligare poäng efter att du har åkt AeroSpin. Läs mer om AeroSpin-appen på attraktionssidan för AeroSpin.

Ladda mobilen i parken

Tillsammans med Göteborg Energi erbjuder vi kostnadsfria laddningsstationer för din mobil. Du hittar dom i Spelhuset, i Lisebergstornet och Mattorget.