Lisebergs stora jultävling

Tävla i Adventskampen och få chansen att vinna fina klappar så som åtråvärda årskort och minnesvärda Lisebergsbesök för dig och dina nära.

Adventskampen är en jultävling på Lisebergs Facebooksida som är uppdelad i fyra separata delar. Alla fyra delar har olika upplägg med tillhörande priser och startar varje advent: Julquizet, Kaninquizet, Lisebergsklappen och Julkortet. Information om vad som krävs för att vara med och tävla får du när respektive tävling startar.

Lycka till!

Julkortet – vinn Stora Guldpasset för dig och en vän!

Tack till alla som var med och tävlade i Julkortet! Vinnarna är korade och kontaktade via mail. Vi säger ett stort grattis till:
Jessica Bylin Svensson
Madelein Saadi
Adrian Lindström

...som har vunnit två Stora Guldpasset 2020.

 

Lisebergsklappen – ge bort ett Lisebergsbesök inkl. övernattning!   

Tack till alla som var med och tävlade i Lisebergsklappen! Vinnaren är korad och kontaktad via Facebook. Vi säger ett stort grattis till:

Bengt J

... som får ge bort Lisebergsklappen – ett Lisebergsbesök inkl. övernattning.

Kaninquizet – vinn Lilla Guldpasset för dig och en vän!

Tack till alla som var med och tävlade i Kaninquizet! Vinnarna är korade och kontaktade via mail. Vi säger ett stort grattis till:
Louise S
Carita B
Mimmie R
Katarina L
Emilia A-T

...som har vunnit två Lilla Guldpasset 2020.

Julquizet – vinn Lisebergskort för dig och en vän!

Tack till alla som var med och tävlade i Julquizet! Vinnarna är korade och kontaktade via mail. Vi säger ett stort grattis till:
Alexandra B
Sara K
Heidi L
Stina H
Agnes W

...som har vunnit två Lisebergskort 2020.

Vinster

  • Tävling med start 1:a advent: 5 personer vinner två Lisebergskortet 2020
  • Tävling med start 2:a advent: 5 personer vinner två Lilla Guldpasset 2020
  • Tävling med start 3:e advent: 1 person vinner en heldag i parken (entré och åkpass) samt en övernattning på något av Lisebergs boenden för max 6 personer.
  • Tävling med start 4:e advent: 3 personer vinner två Stora Guldpasset 2020

Tävlingsregler

Vinnarna meddelas via e-post och/eller Facebook samt presenteras på denna sida och på Lisebergs Facebooksida efter varje avslutad tävling.

  • Tävling med start 1:a advent: Tävlingsperiod 1–7 december. Vinnaren utannonseras 9–13 december.
  • Tävling med start 2:a advent: Tävlingsperiod 8–14 december Vinnaren utannonseras 16–20 december.
  • Tävling med start 3:e advent: Tävlingsperiod 15–21 december. Vinnaren utannonseras 23–27 december.
  • Tävling med start 4:e advent: Tävlingsperiod 22 december–5 januari. Vinnaren utannonseras 7–10 januari.

Varje tävling sker på Lisebergs Facebooksida och delas på denna sida samt i Lisebergs sociala medier-kanaler. Deltagande i tävlingen sker genom att skicka in genom respektive Facebookinlägg/Facebookpoll som publiceras på (https://www.facebook.com/liseberg.se/). Det går inte att delta i tävlingen via andra kanaler eller på andra sätt.

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att delta i tävlingen godkänner du Lisebergs allmänna tävlingsvillkor, prenumeration av Lisebergs nyhetsbrev och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg. Du ger också Liseberg tillåtelse att använda och publicera ditt tävlingsbidrag i sina egna kanaler (t ex hemsida, nyhetsbrev och sociala medier).