Dela din bästa sommarbild

Sommaren är här – gör dig redo att fånga de mest minnesvärda ögonblicken på bild! Föreviga den glassigaste stunden, de mumsigaste churrosen, den sötaste sockervadden, det bästa sommarhänget och det blötaste äventyret. I slutet av sommaren utser vi fyra personer som vinner fyra stycken Entré- och Åkpass var till Halloweensäsongen 2024.

Välj en utmaning och var med och tävla!

Välj en utmaning nedan, skicka in ditt tävlingsbidrag och vips – så är du med och tävlar om biljetter till vår Halloweensäsong. Och kan du inte välja en utmaning, gå loss på flera. Ju fler fina bilder, desto bättre!

Glassigaste bilden

En glass är ett måste en varm sommardag. Fånga det perfekta glassögonblicket på bild!

Smarrigaste churrosbilden

Få godsaker slår väl en sockrig churros? Ju fler på bild desto smarrigare!

Fluffigaste sockervaddsbilden

Vad vore väl ett parkbesök utan sockervadd? Låt kreativiteten flöda med en sockervaddsbild!

Skojigaste gruppbilden

Lisebergsbesöket blir skojigast tillsammans. Föreviga besöket med en minnesvärd gruppbild!

Blötaste efter åket-bilden

Plötslig regnskur eller nedstänkt i Kållerado? Föreviga din blötaste stund i parken!

Tips! Bästa FlumeRide-bilden väntar i fotobutiken vid attraktionens utgång. Tänk på att ha mobilen undanstoppad under din åktur.

Dela din bästa sommarbild

Välj en utmaning, skicka in ditt tävlingbidrag här eller lägg ut din bild på Instagram med #lisebergsbilden och vips – så är du med och tävlar om biljetter till vår Halloweensäsong. Och kan du inte välja en utmaning så gå loss på flera, kul ju!

 

Tävlingsvillkor:

Vinster och tävlingsregler

För att tävla
Välj en eller flera av utmaningarna ovanför och fram med kameran – fota ditt tävlingsbidrag och ladda upp det i flödet här eller lägg ut din bild på Instagram. Tagga #lisebergsbilden (öppen profil krävs) för att vara med och tävla. Du får skicka hur många bidrag du vill!

Sista tävlingsdag
Tävlingen pågår under hela sommarsäsongen, till och med 22 september, därefter kontaktas fyra vinnare via e-post från en liseberg.se-adress eller via direktmeddelande på Instagram från @lisebergab (verifierat konto).

Vinster
4 personer vinner 4st Entré + Åkpass till årets Halloweensäsong 2024.

Tävlingsregler
Vinnarna presenteras med namn på denna sida efter avslutad tävling.

Anställda av Liseberg och familjemedlemmar till dessa får ej delta i tävlingen. En jury bestående av representanter från Liseberg kommer att utse vinnarna och beslutet kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Liseberg förbehåller sig rätten att ändra tävlingsreglerna under tävlingsperioden om det visar sig vara nödvändigt.

Genom att delta i tävlingen godkänner du Lisebergs allmänna tävlingsvillkor och samtycker till personuppgiftshanteringen inom Liseberg. Du ger också Liseberg tillåtelse att använda och publicera ditt/dina tävlingsbidrag i sina egna kanaler (t ex hemsida, e-post och sociala medier). Läs villkor för hur vi kan komma att använda din bild/film.

Med reservation för ändringar.