Dela din Lisebergsbild på liseberg.se

Vill du synas med din bild på liseberg.se? Dela gärna bilden från ditt Lisebergsbesök genom att skicka in den till oss. Har du tur kommer den hamna på förstasidan på liseberg.se!

Dela din bild genom att skicka den till @lisebergab via ett direktmeddelande på Instagram. Om du läst och accepterat punkterna nedan har du möjlighet att hamna på vår förstasida med din bild!

Tänk på att:

  • Din Instagramprofil måste vara publik.
  • Liseberg betalar ingen ersättning för publiceringen av din bild.
  • Alla personer på bilden måste säga ja till att medverka. Det är den som skickar in bilden som ansvarar för detta.
  • Din bild visas på liseberg.se under en begränsad tid (vanligtvis ca 1-2 månader) och tas därefter bort. Vi kommer inte använda bilden eller dina uppgifter i något annat sammanhang och när bilden tas bort från liseberg.se så raderas den från våra system.
  • Om du ångrar dig och inte vill vara med längre så kan du ta bort din bild på Instagram eller göra din profil privat. Inom 24 timmar kommer bilden försvinna från vår webbsida. Vid frågor, kontakta oss på [email protected].

Tack för att du vill dela din upplevelse med oss och våra andra gäster!