Välkommen till universums bästaste land!

Här kringelikrokar det så det kittlas i magen. Och det är vi – Kanne, Kanina och Lisen – själva som byggt hela härligheten, så räkna med överraskningar. Och sång. Och dans. Och massor med kramar. Helst tillsammans med dig, för då blir det som mysigast!

 

Underlandet Logo Straight Medium_002.png

Upptäck vårt land från en annan sida. Underifrån!

Alltså wow! Jag och mina kompisar har en helskön överraskning på gång! Vi har ett hemligt ställe, långt ner under jorden. Och där filar vi på en massa grejer. Och uppfinningar. Och manicker. När vi inte tar en fikapaus med morotstårta då… Och när tiden är inne kommer jag, Kanne, trolla fram en hemlig ingång till en ännu hemligare hiss, som bara går neråt. Väl nere kommer dörrarna öppnas till en magisk värld där människor aldrig tidigare satt sin fot. Kolla själv!

Hejsan hallå, här är vi!

Kanne

Abraka wow! Jag är världens bästa illusionist. Varje dag, från morgon till kväll, är som en enda stor överraskning. Bara viftelivift med trollspöet och ta daa! Magi.

Kanina

Tycker du också om att leka? Jag är en studsig rackarunge som älskar att leka! Och så gillar jag att provköra alla uppfinningarna i Kaninlandet när de andra sover. Helst supersnabbt!

Lisen

Jag har ritat, suddat och klurat hur allt, ALLT, i Kaninlandet ska se ut. Såklart har mina kompisar hjälpt till också! Du tror väl inte att jag gjort allt skoj själv?

Berg

Jag älskar mat! Och bakverk. Helst med gröna saker i. Eller orangea. Och så tycker jag om magar. En glad mage är tecken på en glad mage. En ledsen mage, tja, den kan bli glad igen. Helst av mat!

Julius

Se upp i backen! Jag är kaninernas kusin från Nordpolen. Lagom till jul hälsar jag alltid på hos mina gröna kusiner och har med mig deras favoritjulklapp: massor med snö!

Hos oss är det alltid nåt kul på gång!

När magen börjar kurra...

Nypoppade och supergoda popcorn

Massor av smaker att välja mellan.

Fluffigt spunnet socker

Barndomsminne på en pinne. Eller burk!

Bra att veta

Amningsrum

I Kaninlandet finns det ett amningsrum med bland annat skötbord och mikrovågsugn för att värma barnmat. Under sommaren finns även ett mindre amningsrum vid Virvelvinden i Lisebergs Trädgårdar. Skötbord finns dessutom i anslutning till alla toaletter. Extra blöjor finns att få på Gästservice.

Barnvagnsuthyrning

Vill ni slippa släpa med er barnvagn till Liseberg finns sittvagnar att hyra i parken. I effektförvaringen innanför Huvudentrén betalar ni 50 kr för att hyra en vagn, samt 50 kr i depositionsavgift som ni sedan får tillbaka vid återlämning. För att hyra barnvagn behöver ni kunna visa upp giltig legitimation.

Bortsprungna barn

Tyvärr finns det en risk att tappa bort varandra när det är mycket folk runt omkring. Skulle det hända att ni tappar bort varandra är träffpunkten Gästservice mitt i parken.

Namnband till barnen

Hämta gärna ut armband till barnen där ni kan skriva era telefonnummer. Dessa armband finns att få gratis på Gästservice, i förvaringen innanför Huvudentrén och i biljettkassorna inne i parken.

Kolla längden

På Gästservice inne i parken kan barnen kontrollmätas och få ett intyg på att de har uppnått längdgränsen till våra attraktioner.

Lämna nappar

Dags att göra slut med nappen? I Kaninlandet hittar du Nappometern – kaninernas egen uppfinning som levererar nappar till alla kaninbebisar. Alla barn som lämnar sina nappar i Nappometern får dessutom ett diplom – och såklart en kaninkram. Nappometern är öppen tills kaninerna går och lägger sig under sommar, Halloween och jul.

PS. Det går lika bra att skicka in napparna per post till kaninbebisarna! Skicka då till: Kaninerna på Liseberg, Box 5053, 402 22 Göteborg.