Jul i Lisebergsparken

- en sagolik jultradition

Under julen förvandlas Lisebergsparken till ett sagolikt vinterlandskap inbäddat i snö och magisk julstämning. Doften av glögg, brända mandlar och julens goda smaker letar sig fram mellan bodar och karuseller.

Vintermarknad

Vintermarknaden är en livlig, snötäckt marknad fylld till brädden med vinterns glädjefyllda magi. Vid det snöbeklädda bergets fot väntar klappjakt i bodar, värmande dryck och härligt halkiga skridskoturer. Ta varandras händer så ses vi där!

Lisebergs jubileumsutställning

Följ med på en vindlande berättelse genom hundra år av glädje tillsammans. Ta rulltrappan upp till Lisebergstornet och besök vår jubileumsutställning med mängder av spännande föremål, kuriosa och bilder. Ta del av historier om klassiska attraktioner, händelser, dansbanor och artister som gjort avtryck under våra första hundra år.

Kaninernas jul

Hos kaninerna julstökas det för fulla muggar! Och i ett hörn har en stuga täckt av snö och frost dykt upp. Här bor Julius, kaninernas kusin från Nordpolen. Kom och titta på kaninernas lekfulla julpynt, snurra i vintervakna karuseller och få upp värmen i en mjuk kaninkram.

Julkul i Tomtebyn

Från Tomtebyn hörs fniss, skratt och klingande bjällror. Här står julen alltid för dörren. Och här väntar nissarna ivrigt på att få ta med dig runt på ett lekfullt äventyr.

En sagolik julbild!

Lägg ut dina magiska julbilder från besöket på Instagram med @lisebergab och #julpåliseberg för en chans att synas här.
Vill du också dela dina upplevelser här?
Så gör du Följ oss på Instagram