Grupp- och skolresor

Liseberg är Nordens största nöjespark och ett perfekt resmål för skol- eller studieresan. Vi har förmånliga paketpriser, både med och utan boende. Vill ni uppleva ännu mer av Göteborg rekommenderar vi ett skolresepaket som vi har tagit fram tillsammans med Göteborg & Co, Universeum och Paddanbåtarna.

På Liseberg finns hela 39 attraktioner; snurrvärstingar som Mechanica och årets nyhet Loke, blöta klassiker som FlumeRide och Kållerado och prisbelönta berg- och dalbanor som Helix och Balder. Med Stora Åkpasset får ni åka så mycket ni orkar en hel dag i 38 attraktioner! Är ni minst 15 åkglada personer kan ni köpa Grupphäften till förmånligt pris. Består er grupp snarare av ”väskhållare” kan vi rekommendera Gruppentréer. Produkterna levereras hem till er i god tid innan er resa.

Vill ni stanna över natten kan vi erbjuda såväl hotellrum som vandrarhem, stugor och Bed & Breakfast. De flesta brukar välja vårt vandrarhem i Lisebergsbyn.

Upplev hela Göteborg

Kanske vill ni passa på att uppleva mer av Göteborg, som att besöka vetenskapscentret Universeum och åka de klassiska Paddan-båtarna? Tillsammans med andra aktörer i stan kan vi erbjuda skolresepaket på 2-5 dagar med många olika aktiviteter. Läs mer och boka på goteborg.com/skolresan.

Lektioner på Liseberg

Vad man kanske inte tänker på är att Liseberg också är som ett
gigantiskt klassrum. Det finns fullt av fysikaliska och naturvetenskapliga principer på Liseberg och massvis av roliga undersökningar att utföra. Tillsammans med Nationellt resurscentrum för fysik har vi tagit fram information, idéer och material som gör ert Lisebergsbesök minnesvärt på flera sätt. Läs mer och ladda ner undervisningsmaterial.