Grupp- och skolresor

Dags för skol- eller studieresa till Liseberg? Vi hjälper er med prisvärda paket för hela gruppen! Och vill ni passa på att uppleva ännu mer av Göteborg finns ett särskilt skolresepaket som vi har tagit fram tillsammans med Göteborg & Co, Universeum och Paddanbåtarna.

På Liseberg finns härliga åk för alla smaker. Allt från snurrvärstingarna Mechanica och Loke till blöta klassiker som FlumeRide och Kållerado samt de prisbelönta berg- och dalbanorna Helix och Balder. Med Stora Åkpasset får ni åka så mycket ni orkar en hel dag – är ni minst 15 åkglada personer kan ni köpa Gruppkortet (entré, Stora Åkpasset samt 85 kr i mat- och dryckkuponger) till förmånligt pris. Består er grupp snarare av ”väskhållare” kan vi rekommendera Gruppentréer. Produkterna levereras hem till er i god tid innan resan.

Vill ni stanna över natten kan vi erbjuda såväl hotellrum som vandrarhem, stugor och Bed & Breakfast. De flesta brukar välja vårt vandrarhem i Lisebergsbyn.

Upplev hela Göteborg

Kanske vill ni passa på att uppleva mer av Göteborg, som att besöka vetenskapscentret Universeum och åka de klassiska Paddan-båtarna? Skolresan erbjuder färdiga och prisvärda paketlösningar, där både aktiviteter, boende, måltider och lokaltrafik ingår. Läs mer och boka på www.skolresan.se.

Lektioner på Liseberg

Vad man kanske inte tänker på är att Liseberg också är som ett
gigantiskt klassrum. Det finns fullt av fysikaliska och naturvetenskapliga principer på Liseberg och massvis av roliga undersökningar att utföra. Tillsammans med Nationellt resurscentrum för fysik har vi tagit fram information, idéer och material som gör ert Lisebergsbesök minnesvärt på flera sätt. Läs mer och ladda ner undervisningsmaterial.