Sommarjobb och säsongstjänster

Ett säsongsjobb på Liseberg är värt att längta till. Här samlas varje år ca 2 400 glada säsongare som tillsammans bjuder våra gäster på minnesvärda upplevelser. Vi söker dig som har hjärtat på rätta stället och som har servicetänket i blodet. Och som såklart gillar gungor, karuseller och berg- och dalbanor. Så kom och bli en glädjespridare, du också!

Liseberg vill vara en av Sveriges bästa arbetsplatser, där alla trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat, präglat av både jämställdhet och mångfald. Genom att respektera och se olikheter hos varandra som en tillgång tror vi att vi på ett bra sätt kan bemöta och ta tillvara alla våra gästers olika önskemål. Oavsett om vi som Lisebergare arbetar direkt gentemot gäst eller bakom kulisserna arbetar vi alla efter våra värdeord: säkerhet, omtanke, kvalitet, glädje och kreativitet.

Bli en Lisebergare i sommar!

Nu har du äntligen möjlighet att söka sommarens roligaste jobb. Så om ditt hjärta slår lite extra för glädje, service och karuseller – skicka in din ansökan redan idag!

 jobb i Parken   jobb inom Mat & dryck jobb inom Boende

Läs mer om våra arbetsområden och tjänster här: